A bejárati ajtó minden otthon legfontosabb elemei közé tartozik, hiszen rajta keresztül lehet be- és kilépni a házból, lakásból. Épp ezért fontos, hogy amikor kiválasztjuk leendő ajtónkat, akkor körültekintően hozzuk meg a végleges döntést. Cikkünkben tippekkel látunk el, hogy találhatod meg Te is a tökéletes bejárati ajtót!

Vedd figyelembe, hogy egy bejárati ajtó fő feladata a biztonság!

Bár egyértelműnek tűnhet, fontos, hogy a bejárati ajtó választásakor az elsődleges szempont a biztonság legyen. Sokan hajlamosak feladni a betörés elleni védelmet azért, mert az ajtó, amit találnak, kinézetre egyből elnyeri a tetszésüket. Fontos, hogy Te ne kövesd el ezt a hibát!

Amellett ugyanis, hogy egy nyílászáró esztétikus, elsősorban mégiscsak a lakók és az otthon biztonságát hivatott őrizni. Épp ezért kulcsfontosságú, hogy bejárati ajtó vásárlás során figyelembe vedd, mennyire biztonságos, stabil és jól zárható a választott modell, valamint hogy a hozzá tartozó kilincs mennyire masszív és könnyen nyitható. Ha pedig tovább szeretnéd emelni otthonod biztonságát, egy kitekintő segítségével soha nem kell kétségek között ajtót nyitni!

Dönts a remekül hőszigetelő műanyag bejárati ajtó mellett!

Bár sok ablakos cég kínál alacsonyabb áron kevésbé jól hőszigetelő ajtókat, fontos, hogy tudd, bár a kezdeti költségek alacsonyabbak egy ilyen modell választása esetén, hosszú távon bizony sokba kerülhet neked ez az óvatlan döntés.

Egy olyan hőhídmentes PVC profil ugyanis, amely légkamrákkal és olyan extra funkciókkal van ellátva, mint a rejtett vízelvezetés vagy a szélvédelem, garantáltan remekül fog szigetelni, így télen nem engedi majd ki a meleget, nyáron pedig kizárja a forróságot. Egy remekül hőszigetelő bejárati ajtó segítségével így jóval alacsonyabb fenntartási költségekkel számolhatsz majd a jövőben, nem beszélve arról, hogy az állandó huzat miatt sem fogsz majd folyton fázni. 

Így válassz bejárati ajtót, hogy jól passzoljon otthonodhoz!

A műanyag bejárati ajtó kínálatra természetesen ma már nem csupán a megszokott és egyhangú fehér szín jellemző, hiszen a technológia fejlődésével ma már egy, vagy akár mindkét oldalon színezett modellek is gyárthatóak. Ennek köszönhetően könnyedén figyelembe tudod venni színválasztáskor otthonod domináns színeit is, így egy olyan ajtó választásával sokat tudsz emelni házad vagy lakásod esztétikáján, amely beleillik ebbe a stílusba.

Ha pedig szeretnéd még jobban személyre szabni a bejárati ajtót, dekorüvegek közül is válogathatsz, amelynek köszönhetően nem csak maga az ajtó lesz szebb, de az előszoba is barátságos fényárban fog úszni nappal. A megfelelő ajtószám segítségével pedig maximálisan egyedivé tudod varázsolni új nyílászáródat, illetve nem kell többet az ajtóban állva integetni majd, hogy a vendégek garantáltan megtalálják, hol is laksz.

Ha tehát igazán jó minőségű bejárati ajtó után kutatsz, az Aluplast és Schüco ajtók egészen biztosan elnyerik majd tetszésedet, hiszen a fentebb említett összes kritériumnak megfelelnek. Találd meg kínálatunkban Te is a Neked leginkább megfelelő modellt és kérj árajánlatot ma!