Bejárati ajtók

Fontos az első benyomás

A bejárati ajtók határvonalat állítanak az otthonunkba illetéktelenül behatolók, valamint Ön és az Önnel együtt lakó közvetlen családja között.
Bejárati ajtaja az utcáról is jól látszódhat, így az arra haladók és kedves vendége is ezt látja meg először. Önnek is az első lépés otthonába a bejárati ajtón keresztül vezet, ezért ügyelünk arra, hogy jó minőségű, erős szerkezetű ajtókat készítsünk, amelyek már messziről is biztonságos benyomást keltenek.
A bejárati ajtó házunk “névjegykártyája”, ezért fontos, hogy jól illeszkedjen az épület felépítéséhez, szerkezeti rendszereihez és dizánjához. Kiemelten fontos, hogy biztosítania kell a jó hőszigetelést is, mindezekhez elengedhetetlen az egyéni ügyfél igényeknek megfelelő rendszer kiválasztása.
Bejárati ajtó kínálatunk számtalan üveges és tömörbetétes kivitelt kínál, amelyek mind kompatibilisek az ablakrendszerekkel és a speciálisan előírt hőszigetelési követelményeknek is megfelelnek.
Műanyag bejárati ajtóinkat kiváló német alapanyagokból készítjük. Felhasznált német profil alapanyagaink Aluplast és Schüco márkájúak.
Egyedi elképzelések, egyedi méretek alapján gyártjuk minden műanyag ajtónkat.
Bejárati ajtóink oldalanként tetszőlegesen változtatható színben és különböző vastagságú panelokból, azaz ajtóbetétekből készülhetnek.
A műanyag bejárati ajtók legmeghatározóbb eleme az ajtóbetét, amely egyedi és Tiffany üvegezéssel vagy alumínium rátéttel készült kivitelben is rendelhető.
Megrendelőink katalógusból választhatják ki a számukra leginkább tetsző ajtópanelt, tetszőleges üvegezéssel, mintával.
A biztonság fokozása érdekében acélmerevítéssel és leemelésbiztos ajtópánttal rendelhetők bejárati ajtóink, amelyeket zárt állapotukban nem tudnak leemelni az ajtópántról.
Készítünk az időjárás viszontagságainak ellenálló kültéri bejárati ajtókat, továbbá keskenyebb ajtópanelből gyártott lépcsőházi bejárati ajtókat, illetve mellék bejárati ajtókat is.
Kültéri bejárati ajtóinknál kiemelten fontos, hogy a küszöb hőhíd mentes legyen, tehát 2 oldalt alumíniumból készül a tartósság, kopásállóság érdekében, de középrészén műanyaggal megszakítva a hőhíd kialakulásának lehetősége.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve