Ajtók

Az ajtók új világokat nyitnak meg életünkben
Egy bejárati ajtó sokat elárulhat az ott lakók életéről, ezért is fontos, hogy milyen kiviteli tulajdonságokkal rendelkezik.

Alapvető, hogy minőségi, nívós, energiatakarékos műanyag.

Választás kérdése, hogy  fehér vagy színes alapanyagú, üvegezett vagy nem üveges, illetve milyen a ház arculata.

Van-e átszűrődő fény? Tervezünk-e felülvilágítót, vagy oldalvilágítót, ami megnöveli a bejárati teret.

Döntő tényező lehet a biztonság, amelyet a zárszerkezet és a vasalatok tükröznek.

Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy egy kültéri bejárati ajtó hőszigetelt, a küszöb hőhíd mentes kialakítású termékként legyen beépítve.
A bejárati ajtónk Önmagunk tükre.

A beltéri ajtó az első bútordarabunk
Beltéri ajtóink szinte az első bútordarabok lakásunkban, amelyet nem cserélgetünk rendszeresen, ezért érdemes magasabb színvonalú kivitelben rendelni.

Színvonalát befolyásolja alapanyaga, kiviteli módja, amelyet akár helységenként változtathatunk üveggel, rátéttel, mintaintarziával, más színnel, fémintarziával.

Az egyik helységből a másik helységbe lépve lehet, teljesen más tevékenység vár ránk, mint ahol vagyunk, ezért harmóniában tartva beltéri ajtóink színvilágát változtathatjuk funkcionalitásuknak megfelelő kiegészítőkkel, mert egy fürdőszobai ajtónak a párát is bírnia kell, illetve szellőző részeket javasolt hagyni.

Átgondolandó, hogy nyíló, toló vagy lengő ajtókat építtetünk e be, illetve nyíló ajtók esetében használunk e felülvilágító vagy oldalvilágító részeket.

Alapvetően megtervezendő, hogy milyen nyitási irányú ajtókat szeretnénk, mit fog kitakarni, mekkora helyet vesz el használat közben ki és becsukásnál.

Továbbá milyen részt használhatunk akár beépíthető tárolónak és mekkora részt tudunk majd használni közlekedőnek.

1–9 termék, összesen 10 db