Ablakok

Mert fontos az Ablak minősége

Energiatakarékos műanyag ablak gyártásához kiváló német, minőségi  ALUPLAST  és  SCHÜCO  alapanyagokat használunk.
A könnyű, kézreálló, strapabíró, de mégis egyszerű üzemeltetés a modern műanyag ablak esetében teljesen magától értendő elvárás.
Mindezeket befolyásolja az alapanyagok profilrendszere – tömítési szintje, a felhasznált vasalatok, a kilincs rendszere és az ablakok összeállításának precizitása.
A műanyag energiatakarékos ablakok és azok egyedi kiegészítői hosszú élettartamúak, könnyen tisztíthatók és alig igényelnek karbantartást.
Egyedi megrendelések, egyedi elképzelések, egyedi méretek alapján gyártjuk minden műanyag ablakunkat, hiszen mindenkinek más és más méretű ablaknyílásba kell kialakítanunk energiatakarékos műanyag ablak rendszerét.

Ablakaink egyoldalon színezett, fehér színű, mindkét oldalon színezett, tömörbetétes, üvegezett kivitelben készülnek.
Ablaktípusaink között megtalálhatók a bukó ablakok, fix ablakok, nyíló ablakok, nyíló-bukó ablakok, távműködtetésű ablakok, tokosztott ablakok.
Speciális ablakaink design ablakok, akkreditált, minősített hő és füstelvezető ablakok.
A profilok felülete magas fényű, színálló, a SCHÜCO VariTec vasalati elemek és a kilincsek korrózióállók.

Az ablakok a homlokzati kialakításban is szerepet játszanak és a belső helyiségek atmoszféráját is befolyásolja.
Az ablak minősége otthonunk, ingatlanunk értékét is jelentős mértékben befolyásolja.
Jól átgondolt műszaki megoldások segítségével még egyszerűbbé tehető az ablakok rendszerénnek felépítése. Ebben van segítségünkre az elektromos működtetésű SCHÜCO VentoTherm szellőztető rendszer, mely az ablak csukott állapotában is gondoskodik a folyamatos légcseréről.

A beépített finompor- és pollenszűrőnek köszönhetően pedig tisztított levegőt biztosít, így az allergiások is fellélegezhetnek. A rendszerrel nincs huzat kialakulási lehetőség és zavaró külső zajok, rovarok sem jutnak be.
Energiatakarékos ablakaink a legkorszerűbb zárási technikával kifejlesztett SCHÜCO VarioTec rendszer biztonsági vasalatai gondot okoz a külső részről való, otthonunkba érkező betörés esetén, így védelmezi otthonának nyugalmát és értékeit.
Zárható kilincsekkel további biztonságnövelést érhetünk el minden ablakszárny esetében.
Magasfokú biztonságot nyújt a megnövelt beépítési mélység és a mélyen belül lévő SCHÜCO VariTec vasalatok, amelyek nehezítik a betörő lakásunkba való behatolását.
A gombafejes zárással és acél vasalati elemekkel ellátott vasalatrendszer teljesen lehetetlenné teszi az ablakok kiemelését.

Az általunk készített energiatakarékos műanyag ablakok, termékek Tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja termékeink alapanyagának eredetét, műszaki leírását.

1–9 termék, összesen 21 db