Mozgatható

Category:

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″]

ROVARHÁLÓK – MOZGATHATÓ ROVARHÁLÓK
Az emberek kényelmi érzetének fontos összetevõje, hogy a repülõ rovaroktól és a kellemetlen vérszívóktól óvja magát. Ezt korábban a jól ismert zöld színû mûanyagból készült szövött hálók felszerelésével oldották meg. Mára jelentõsen változott a technika és ez lehetõséget ad a vásárlók megnövekedett igényeinek megoldására. A minõségi rovarhálók alapanyaga üvegszál, bevonata UV stabil PVC. Kerete színezhetõ RAL színskála szerint, egyes típusoknál renolit fóliás kivitelben is elérhetõ.

TOLÓKERETES ROVARHÁLÓK
Szerkezetét tekintve egy eltolható szúnyogháló keret. Alkalmazható nagy szélességû bejárati ajtókra, tolóajtókra, egy vagy több szárnyas kivitelben, könnyed mozgatás a görgõs megvezetéssel, közvetlenül az ajtótokra szerelhetõ és RAL színskála szerinti színekben elérhetõ.

NYÍLÓKERETES ROVARHÁLÓK
A zsanéros szúnyogháló ajtó a legnagyobb keresztmetszetû alumínium profilból készített fix keret, mely zsanérok alkalmazásával terasz-, és bejárati ajtókra kerülhet felszerelésre. Kiemelõ kerettel biztosítható hogy az ajtó kilincse elférjen a rovarháló alatt. Rúgós zsanérjai automatikusan visszazárják a rovarhálót, körben kefetömítéssel biztosítja a tökéletes zárást és a rovarmentes lakást.

ROLÓ ROVARHÁLÓK
A roló rovarháló mûködését tekintve hasonlít a textilrolóra, A rovarháló kézzel függõlegesen mûködtethetõ egy felsõ tokba tekeredik fel rugó ellenében,a lehúzott rovarháló oldalait kefézett lefutósínek vezetik ezzel biztosítva a tökéletes zárást,a zárt állapotot egyszerû ún. CLICK-CLACK megoldás biztosítja. ideális nyílászárókra vagy redõnyre utólagosan szerelve. Készülhet ajtóra szimpla egyoldalas vagy két oldalról behúzható kivitelben ilyenkor a rovarháló tokja a nyílászárón oldalt helyezkedik el,így vízszintesen mûködtethetõ.

PLISSZÉ ROVARHÁLÓ
A termék kitûnõen használható teraszajtóknál, valamint balkon beugrókban, ahol a szélesség elérheti a 4 métert is. A termék jellemzõje a hozzá használt speciális, pliszés háló, ami bezáráskor harmonikává csukódik össze, és eltûnik az oldalsó profilban. Így a szúnyogháló kis helyet foglal el, ami lehetõvé teszi a felület optimális kihasználását, kivételesen simán lehet elhúzni, ami miatt a szúnyogháló használata rendkívül egyszerû és nem igényel nagy erõkifejtést. Ezen kívül a szúnyogháló felépítése lehetõvé teszi, hogy bármilyen helyzetben meg lehessen állítani. Ennek a megoldásnak az elõnye alacsony küszöb is, ami semmilyen módon nem akadályozza a szabad átjárást. A rendszer szerkezete extrudált alumíniumból készült, ami biztosítja az idõjárás hatásaival szembeni tartósságát.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]