Számolás számológéppel papírok alapján

Ingyenes árajánlat készítés

Írásos árajánlatkérést követően, kollégáink személyre szabott árajánlatot készítenek Önnek, mely ingyenes és kötelezettségmentes. Közvetlen árajánlatkérésre is van lehetőség honlapunkon.

Ügyfelek kezet fognak

Tanácsadás

Ügyfeleinknél a felmérés során a méretek felvételén kívül javaslatokat teszünk a lehetséges megoldásokra. Gyakran javaslunk olyan megoldásokat, amiket az ügyfelek nem ismernek, vagy eszükbe sem jutott. Természetesen mindig megrendelőink kívánságát tartjuk szem előtt, javaslataink csak segítő szándékúak. Bemutatótermünkben a vásárlók megnézhetik a különböző alap és kombinált gyártmányokat, számtalan üvegfajta és ajtó díszpanel közül választhatnak.

Ablak kiszállítás

Saját gépkocsi flottával rendelkezünk, melyben megtalálható minden, a gördülékeny munkavégzéshez szükséges járműtípus, lehetővé teszi, hogy az elkészült szerkezeteket kedvezményes áron elszállítsuk. Az ország egész területére szállítunk, költségtérítés ellenében.

Centi és toll házterven

Felmérés

Előzetes tájékoztató ajánlat küldésének elfogadása után felmérés során pontosítjuk az igényeket és a méreteket. Kiszállási díjunk Budapesten: 15.000 Ft, amit megrendelés esetén jóváírunk. ; Budapest határától  400,-Ft  /km - a felmérés díjtalan.

Ablak beépítés

Vevőink a legtöbb esetben beépítéssel együtt kérik a nyílászárókat, amit körültekintő gondossággal végzünk. A beépítésnek is van technológiai időigénye, ami a határidőnket meghatározza.

Kibontott anyagok elszállítása

A beépítéssel együtt megoldható a kiszerelt régi nyílászárók elszállítása (ha kérik) költségtérítés fejében.

Férfi ír papírra

Garancia

Termékeink jó minőségét 3 év garancia vállalásával bizonyítjuk, ehhez azonban évente egyszeri karbantartást, a vasalat olajozását és a műanyag vegyszeres áttörlését kérjük a vásárlóktól.