Az ablakkeret meghatározó szerepet játszik az energia- és költséghatékony hőszigetelés elősegítésében. A műanyagból készült ablakprofilok csúcsminőségűek az alumínium vagy fa ablakokhoz képest. Jobb szigetelési értékekkel rendelkeznek, és képesek csökkenteni az energia- és fűtési költségeket. Nézzük miért érdemes még műanyag nyílászárókat választani!

A műanyag ablakok költség-haszon aránya nagyon jó  

A műanyag ablakok egyértelmű költségelőnyöket kínálnak mind a beszerzés során, mind a teljes életciklus során. A fakeretek körülbelül 20-30%-kal drágábbak, mint a műanyag-profilok, az alumínium ablakok pedig szintén 30%-kal drágábbak, ami a legdrágább alternatívává teszi őket. A magas energiamegtakarítási potenciálnak és a minimális karbantartásnak köszönhetően a teljes, több mint 50 éves élettartam alatt hosszú távon költségmegtakarítás is elérhető.

A műanyag ablakok gondozása egyszerű

A kiváló minőségű műanyag ablakok rendkívül könnyen gondozhatók és minimális karbantartást igényelnek. A fa ablakokat viszont nagyjából kétévente kell üvegezni és 5 évente festeni. A legmodernebb műanyag granulátum rendkívül fényálló és ellenálló az időjárási viszonyoknak. Az ablakkeretek tisztításához a sima profilfelületek könnyen kezelhető tulajdonságai miatt csak mosogatószerre van szükség.

A műanyag ablakok rendkívül tartósak

A fából készült ablakokkal szemben a műanyag ablakok különösen hosszú élettartamúak. A kiváló minőségű ablakok torzulásállóságukkal és magas szintű funkcionalitásukkal tűnnek ki társaik közül. Hosszú, legalább 50 éves élettartamuk alapján a műanyag ablakok kiváló befektetésnek számítanak az ingatlan értékének megőrzése szempontjából is.

A műanyag ablakok kiváló környezeti egyensúlyt biztosítanak  

A műanyag ablakok 100%-ban újrahasznosíthatók, így  erőforrás-takarékosak is. Amellett, hogy újrahasznosítható, a műanyag profilok gyártása során a tartósság és az alacsony szennyezés hozzájárul a kiváló öko-egyensúly megteremtéséhez és hozzájárul a környezet védelméhez. A műanyag ablakok sokkal tovább tartanak, mint a fa ablakok, és lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak a gyártási folyamat során.

Lépjen velünk kapcsolatba és találjuk meg együtt a tökéletes nyílászárókat!